Beelduitzending

Overwegingen

Viering mee- of terug­kijken via ons YouTube kanaal.

Aanmelden vieringen

H3EHoe aan te melden voor de vieringen en nieuwe corona-maatregelen.

Kerkradio & video

kerkomroep

Viering live of uit archief kijken of luisteren.

Info Coronavirus

corona

Berichtgeving omtrent het Corona­virus en ONLINE vieringen.

Bemoediging

bemoediging

Pagina met teksten, tekeningen en foto's ter bemoediging in Coronatijd.

Aanmelden in de week voorafgaande aan de viering

Digitaal
h3ewitVoor de zaterdag viering (RK) via de website van de parochie Heilige drie-eenheid. Als er geen plaatsen meer zijn, stopt de aanmeldmogelijkheid.
Voor de vieringen op zondag (PROT en RK) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien er teveel aanmeldingen zijn krijgt u hier persoonlijk bericht van. Als u geen bericht van ons krijgt bent u van harte welkom.
!! Als u zich aanmeldt na vrijdagmiddag 12.00 uur kunnen we uw aanvraag niet meer administratief verwerken. U bent van harte welkom, maar helaas kunnen we u geen plaats garanderen, omdat we daar na vrijdag 12.00 uur geen zicht meer op hebben.

Telefonisch
Voor zowel zaterdag als zondag: via het secretariaat: 344 14 46. dinsdag t/m vrijdag, 9.00 - 12.00 uur (in vakantietijd alleen vrijdag).

Nieuwe spelregels

Binnenkomst

• bij binnenkomst wordt uw naam afgetekend op de reserveringslijst
  • desinfecteer uw handen, hiervoor staan flesjes in de hal
  • neem uw jas mee naar de kerkzaal
  • een medewerker wijst in welk vak u kunt gaan zitten (dat is dus niet uw vertrouwde plaats)
  • als het niet anders kan, kunt u gebruik maken van het toilet
  • als u graag de pastor wilt spreken, laat dat dan aan de koster weten; contact kan na afloop, uiteraard wel op gepaste afstand.

Tijdens de viering

• tijdens de vieringen blijven de deuren van de kerk geopend voor de noodzakelijke ventilatie
  • meezingen is niet toegestaan (dit geldt ook voor de voorgangers)
  • er is geen collecte tijdens de viering, uw bijdrage is natuurlijk welkom via het rekeningnummer van de parochie; op uw tafeltje ligt ook een QR-code die kunt scannen met uw mobiele telefoon
  • alleen bij de eucharistievieringen wordt communie uitgereikt, hierbij geldt dat u per vak naar voren gaat op de 1,5-meter afstand en het brood met een pincet op de hand ontvangt, vanachter een hoestscherm (het delen van wijn is niet mogelijk)
  • de opnamen voor de onlineviering worden in principe zo gemaakt dat kerkgangers niet zichtbaar zijn, maar we kunnen dit niet garanderen; als u zeker niet in beeld willen komen, vraag dan bij binnenkomst om een zitplaats achterin.

Na afloop van de viering

• aan het einde van de viering verlaat u per vak de kerk via de tuindeuren, we verzoeken u om niet in groepjes te blijven napraten
  • we drinken voorlopig na afloop geen koffie, misschien kunt u van de nood een deugd maken door iemand bij u thuis uit te nodigen.

We hopen dat u er, net als wij, naar uitziet om weer echt samen te vieren. Het zal voor ons allemaal wennen zijn, met die nieuwe regels. Maar waar nodig krijgt u daarbij uitleg en aanwijzingen. Heb dus vertrouwen en geef elkaar de ruimte, dan komt het vast en zeker in orde. Graag tot ziens in deze zomer!