Beelduitzending

Viering mee- of terug­kijken via ons YouTube kanaal.

Pastoraal ontmoeten

jitsi meetLive: ma-do 10:00-10:30, Digitaal: ma 10.30 uur (klik op plaatje en doe mee).

Zomerprogramma

basisfoto zomerprogramma 2021 200De weg van groei en bloei

Vieringenrooster

aanmelden Alle kerkdiensten (Protestant en Rooms Katholiek) op een rij.

aanmelden Alle activiteiten die plaats vinden, inclusief online of buiten.

Aanmelden vieringen

aanmelden Corana maatregelen en hoe aan te melden voor de vieringen.

Info Coronavirus

corona

Berichtgeving omtrent het Corona­virus en ONLINE vieringen.

Kerkradio & video

kerkomroep

Viering live of uit archief kijken of luisteren.

Bemoediging

bemoediging

Pagina met teksten, tekeningen en foto's ter bemoediging in Coronatijd.

De Ontmoetingskerk is beperkt geopend voor kerkdiensten/vieringen (tot maximaal 30 personen), voor uitgifte voedselbank en bemoedigingsmomenten. Alle vieringen worden ook online uitgezonden.

De Ontmoetingskerk is bereikbaar via 024 - 3441446 of via secretariaat@onmoetingskerk.net

Meer informatie over de Coranamaatregelen en de organisatie vind u op de pagina Info Coronavirus

“Blijf dit doen en denk aan mij als je samen komt. Deel het brood en deel de wijn, ik zal bij je zijn”.

Breekbrood - daarmee vieren we dit weekend in de onlineviering Sacramentsdag. De kinderen van het Kinderkoor bakten ieder afzonderlijk brood.
In de online viering 14 juni om 11.00 uur is het bakproces, het eindresultaat en het delen daarvan te zien.
Leden van Joy (za 18.30 uur) en het Kinderkoor verzorgen de muziek. Bekijk hier de hele presentatie (pdf).

breekbroodbreekbrood2