vrijwilligers.jpg

Een nieuw inspiratieblad van Mariejan de Lange voor de lente: Geheim bij het ochtendgloren.

Wij zoeken per direct
(2) Kosters (m/v) voor 8 uur p.w. (gemiddeld).

Zie bijlage.

Leesplan van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Download hier het plan zoals vastgesteld in de OB/SR vergadering van 9 januari jl.

Per direct zijn wij op zoek naar een handige technische vrijwilliger ter ondersteuning van de beheercommissie.

Na de droge zomer is er een dringende behoefte gebleken aan een waterpomp voor onze tuin.

Hieronder volgen 13 uitspraken van mensen uit de Bijbel. Wie heeft die uitspraken gedaan?

De vierdaagse bedevaart van NBC Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch.

We hebben in de Ontmoetingskerk veel vrijwilligers, maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe talenten.

Het verhaal van Ann achter de wijkmoestuin in Tolhuis. Waar duurzaamheid en samenwerking de kernwoorden zijn.