opening.jpg

Wil jij het grote feest van Kerst intenser beleven? Zing dan met ons mee in het “Medioren-kerstprojektkoor”.
Wetenschappelijke onderzoekers ontdekten dat bij zingen endorfine vrijkomt waardoor je gevoel van welbevinden verhoogd wordt.
Door te zingen in ons Medioren-projektkoor beleef je het Kerstfeest zoals nog nooit tevoren.
Het is niet nodig om een groot vocaal talent te zijn. Het volstaat dat je plezier in zingen hebt.
We vragen je om tenminste 3 van de 4 repetities mee te doen.

De repetities zijn op dinsdagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur op 19 en 26 november en 10 en 17 december.

Locatie: Ontmoetingskerk Meijhorst 7033 Nijmegen. Er is veel gratis parkeergelegenheid.
Voor de muziek en de professionele begeleiding zorgen wij. Er zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

De kerstviering waarin we zingen is woensdag 1e kerstdag 25 december om 11.00 uur.

met vriendelijke groet,
Titus Donders.