brug.jpg

vlinderAls een dierbare is overleden, is het belangrijk om goed afscheid te nemen, om door te kunnen gaan met leven. We hebben beelden, aanraking en gesprekken nodig. Nu we leven met de beperkingen van corona gaat dit vaak niet.
Het is pijnlijk om je naasten niet nabij te kunnen zijn op de manier die je zou willen. Dat geeft een gevoel van machteloosheid en soms radeloosheid. Je kunt niet samen rouwen zoals je dat nodig hebt, alle normale ritmes en contacten zijn verstoord.
In de Ontmoetingskerk maken we daarom ruimte voor rouw. Hiervoor starten we deze zomer met een inloopmiddag, waarin ruimte is om ervaringen rondom rouw te delen, andere ervaringsverhalen te horen en de troost van samenkomen en delen te voelen. Voor ieder die in de afgelopen maanden, of langer geleden, een dierbare heeft verloren aan de dood.

Inloopmiddagen ‘Samen ruimte maken voor rouw’
Om de andere week op donderdag. De bijeenkomsten duren van 13.30 uur – 15.00 uur in Zaal M.
Data: 2 juli, 16 juli, 30 juli, 13 augustus, 27 augustus, 10 september, 24 september.
De middagen worden begeleid door een van de pastores en door andere deskundigen.
Aanmelden vooraf is niet nodig. In verband met coronamaatregelen hebben we wel beperkt plaats. Bij binnenkomst noteren we enkele contactgegevens ten behoeve van mogelijk GGD-contactonderzoek.