opening.jpg

Regelmatig hoor ik de vraag: ‘Wat is precies de bedoeling van de Veiling?’

Op zondag 17 december vieren we 50 jaar Ontmoetingskerk in Dukenburg.
‘s Ochtends is er om 10.30 uur een oecumenische viering. En om 13.00 uur begint de Veiling van goederen en diensten. Inmiddels is begonnen met het verzamelen van het aanbod van spullen en diensten.
Als iemand een bijzonder artikel/ familiestuk/ collectors item heeft dat ie graag beschikbaar stelt aan de Ontmoetingskerk om geveild te worden dan zijn we daar blij mee.
Dit kan door middel van de kaarten in de hal of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Behalve spullen is het ook heel leuk om een dienst aan te bieden. Tijdens de veiling worden mensen bij elkaar gebracht. Zo kan er geboden worden op een pianoles, of een huiskamer optreden, een dineetje bij iemand thuis. Een appeltaart op bestelling, of hulp bij stamboomonderzoek, en zo veel meer. Mensen bieden hun talenten aan waar anderen gebruik van kunnen maken en de opbrengst is voor de Ontmoetingkerk.
Aan het einde van de middag zal er ook nog een kunstveiling gehouden worden met werken van kunstenaars die de afgelopen jaren in de Ontmoetingskerk hebben geexposeerd.
Voor vragen en voor aanbod mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bel 024 344 14 46.

Namens de Veiligcommissie, Jeanne Rens.

kaartje