terras.jpg

Binnenkort begint weer een nieuwe serie van Een goed gesprek.

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is het Kinderkoor op kamp geweest in Arnhem.

Jubileumviering Gemengd koor en Gelegenheidskoor september 2017. Met foto's.

Bekijk hier een aantal foto's van een geslaagde dag.

Afgelopen weekend heeft het jaarlijkse Nationale Jongerenkoren Festival plaatsgevonden in Rijsbergen.

Dinsdag 6 juni is er een groep van ong. 25 mensen vanuit de Ontmoetingskerk vertrokken naar Armenie voor een reis van 12 dagen.

Het recept van de 40-dagenmaaltijd.

In maart kwam de bisdomstaf op bezoek bij het Parochiebestuur en het pastorale team van de Heilige Drie-eenheidparochie.

Foto's van de opening op 18 maart van de tentoonstelling Kijken en Zien van de werkgroep kunstZINnig.

Het Ontmoetingsberaad en de Sectieraad hebben zoals afgesproken is met de besturen van de Parochie en Protestante Gemeente, een 3-jarenplan gemaakt.

Al jaren verzorgt de groep “handwerken” tijdens de Klaasmarkt een druk bezochte en lucratieve kraam met zelfgemaakte producten.

De nadruk ligt op ontmoeten. Aanleiding is meestal een thema en/of een stukje uit de bijbel, maar het gesprek ontwikkelt zich aan wat de deelnemers inbrengen en daarbij komt vooral veel ter sprake wat op dat moment in het leven speelt.