muziek.jpg

De Mindfulness Based Stress Reductie training helpt je om bewuster om te gaan met (werk)stress.

Er is al enkele jaren KidCat voor 8-12 jarigen, maar kleine kinderen worden groot.

T.g.v. het 50 jarig jubileum is een foto filmpje gemaakt met audio van een selectie van fotos van de afgelopen 50 jaar.

Workshop kerststuk maken november 2017.

Het Kinderkoor heeft vrijdag hoog bezoek gehad van twee leuke zwarte Pieten.

Op dinsdavond 21 november was de bisschop te gast in het kader van het jaarthema.

Binnenkort begint weer een nieuwe serie van Een goed gesprek.

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is het Kinderkoor op kamp geweest in Arnhem.

Jubileumviering Gemengd koor en Gelegenheidskoor september 2017. Met foto's.

Bekijk hier een aantal foto's van een geslaagde dag.

Afgelopen weekend heeft het jaarlijkse Nationale Jongerenkoren Festival plaatsgevonden in Rijsbergen.

Dinsdag 6 juni is er een groep van ong. 25 mensen vanuit de Ontmoetingskerk vertrokken naar Armenie voor een reis van 12 dagen.