mensen.jpg

Op vrijdag 2 maart heeft de Ontmoetingskerk meegedaan met het gebed dat de hele wereld rondgaat, de Wereldsgebedsdag.

Ieder jaar wordt door vrouwen in een ander land een orde van dienst opgesteld. Dit jaar was de viering voorbereid door vrouwen uit Suriname, met als thema: ‘En God zag dat het GOED was’, gebaseerd op de bijbeltekst: Genesis 1.
De viering in de Ontmoetingskerk  was mede voorbereid door drie Surinaamse dames, die een aantal specifieke achtergronden en gebruiken van Suriname met ons hebben gedeeld.
Er werd ook een mooi gedicht in het Nederlands en Surinaams voorgedragen.
Na afloop van de gebedsdienst waren er gebruiksvoorwerpen en souveniers uit Suriname te bewonderen en er waren lekkere eigen gebakken Surinaamse koekjes bij de koffie.

wgd 1

wgd 2