vormsel.jpg

Deze avond willen we dieper ingaan op het thema “recreëren = herscheppen”.
De zomervakantieperiode is voor velen van ons een moment waarop we ons dagelijks leven tijdelijk onderbreken. Vaak trekken we erop uit om letterlijk afstand te nemen van onze vertrouwde omgeving.
Uiteraard geeft iedereen hieraan een “eigen” invulling, alleen of samen met partner of gezin. De een zoekt rust in de natuur, de ander trekt erop uit om iets te bezichtigen, een derde gaat naar verre oorden bij iemand op bezoek. Sommigen kiezen bewust een reisdoel waar ze nog nooit zijn geweest, anderen vertoeven graag op een andere, maar wel bekende en vertrouwde plek. Bewust of onbewust stellen we ons open voor andere, nieuwe ervaringen. De afstand tot de dagelijkse gang van zaken verandert misschien ook onze kijk op onze situatie thuis of op het werk.
In hoeverre komen we terug als ander mens? Kijk je op een andere manier naar jezelf of je omgeving?
Waar heb je echt energie van gekregen? Heb je een “onverwachte” of bijzondere gebeurtenis meegemaakt, omdat je er nu meer “open” voor stond? Heb je, nu je weer thuis bent, een voornemen om iets juist wel of juist niet (meer) te gaan doen? Kijk je anders naar je leven hier?
Daarover willen we graag met elkaar van gedachten wisselen.

Het zou mooi zijn als je deze avond een concreet voorwerp van je vakantie kunt meenemen, dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Uiteraard is een tastbare herinnering of ervaring ook prima.

Datum & tijd: maandag 10 september, inloop vanaf 20.15 uur, start 20.30 uur.
Locatie: Ontmoetingskerk Dukenburg.

Aanmelden: graag, via onderstaand e-mailadres.

“Een Goed Gesprek” is een open gespreksgroep gericht op dertigers en veertigers. We komen, in wisselende samenstelling, ongeveer vier keer per halfjaar bijeen. Aan de hand van een thema, spel, film of andere activiteit gaan we met elkaar in gesprek over wat ons bezighoudt en wat ons drijft.