vormsel.jpg

Zondagochtend, 30 september, ontving Vincent Cuppen uit handen van Burgemeester Bruls de Waalbrugspeld voor zijn muzikale verdiensten voor de Ontmoetingskerk en in Dukenburg.
Vincent is heel lang dirigent van ons Kinderkoor geweest, dat vandaag groot feest viert omdat ze 50 jaar bestaan.
Hij is nog steeds hun pianist en vrolijke grappenmaker. Daarnaast is hij dirigent van het Gemengd koor. Hij schrijft voor feestelijke momenten van/in de kerk en in onze wijk Dukenburg graag een lied. Wij zijn heel dankbaar dat hij zijn muzikale gaves zo in dienst zet van onze gemeenschap, samen met zijn vrouw Jolanda en hun zangrijke gezin. Ze waren er vanmorgen allemaal bij toen hij zo door de burgemeester, het koor en de mensen in de kerk in het zonnetje werd gezet.

waal 1 waal 2 waal 3
Foto's Constance Boogers