kerst.jpg

Op donderdag 23 mei is er met een nagenoeg volle bus met oudere gemeenteleden en hun bezoeksters een reisje gemaakt naar de Passiflorahoeve. We vertrokken om 10.30 uur richting de Harskamp. Daar aangekomen kregen wij een lekkere lunch met eigengemaakte soep. Na de lunch was er een rondleiding door een vrijwilliger, die ons uitgebreid vertelde over de verschillende soorten vlinders, de vlinderkwekerij, de rupsen, poppen en cocons. Ook hebben we het vlindermuseum gezien, waarin een grote collectie geprepareerde vlinders vanuit de hele wereld te zien is.

Na deze rondwandeling was er koffie/thee met natuurlijk gebak.

• passieflora-01
  • passieflora-02
  • passieflora-03
  • passieflora-04
  • passieflora-05
  • passieflora-06
  • passieflora-07
  • passieflora-08
  • passieflora-09
  • passieflora-10

Om 15.30 uur vertrokken we met de bus via een toeristische route weer richting Nijmegen. We hebben prachtig weer gehad. Al met al een bijzonder geslaagd uitstapje. Ontzettend fijn dat we dit vanuit de kerk nog met elkaar kunnen doen.

Wilja Rodenburg en Trudy Broekhuizen