vieren

Rond vieren
zondag 26 mei 2019 11:00
zaal M
Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Thema: Toren van Babel - wat doe je als je andere kinderen niet verstaat?

De oecumenische kleuterviering is een speelse manier van kerk zijn met de allerjongsten. De vieringen zijn kindvriendelijk en bieden de mogelijkheid om als ouders en kleuters samen geloof te beleven en te vieren. De kinderen worden actief betrokken bij de viering, o.a. door het gebruik van speelse werkvormen waarbij het verhaal wordt nagespeeld. Daarnaast hebben de vieringen een vaste structuur, ter herkenning voor de kinderen.
De kleutervieringen zijn bedoeld voor kinderen van 3 t/m 6 jaar samen met hun familie.

Alle data

• zondag 26 mei 2019 11:00