evenement

zondag 27 januari 2019 17:00 - 18:15
Ontmoetingskerk
Vrijwillige bijdrage
Uitvoering jaarlijkse theaterweekend in de Ontmoetingskerk.

Het verhaal van 2019: Rachel en Lea.

Rachel en Lea zijn twee zussen die beiden trouwen met Jacob.
Jacob is gevlucht en wordt verliefd op Rachel. Hij mag met haar trouwen als hij de bruidsschat verdient. Hiervoor moet hij zeven jaar werken bij haar vader. Op de dag van de bruiloft huwelijkt de vader echter de oudste dochter aan hen uit. Volgens de traditie moest Lea als oudste dochter eerst trouwen. Na de bruidsweek mag Jacob ook zijn grote liefde Rachel trouwen als hij daarna nog eens zeven jaar voor haar vader werkt.
Dan begint hun  leven als samengesteld gezin. Lea schenkt Jacob zes zonen. Rachel krijgt Jacob’s liefde maar blijft tot haar verdriet lang kinderloos. Beide zussen worden jaloers op elkaar en elkaars rivalen. In de strijd om Jacob vinden ze alle middelen geoorloofd. Uiteindelijk krijgt Rachel toch nog een liefdesbaby.

Alle data

• zondag 27 januari 2019 17:00 - 18:15