Kerkradio

Eerste 40-dagen maaltijd

vr 22 mrt 18:00 - 20:00
Ontmoetingskerk
Thema: Schoon water verandert alles!!

Water staat centraal bij de projecten van de vastenactie 2019.
Afgelopen zomer hebben we in heel Europa kunnen ervaren wat langdurige droogte doet met mens en milieu.
Maar wat als je voortdurend te maken hebt met water te kort? Of als er alleen vuil water is.
Het hele leven wordt er door 'verziekt'.
Vuil water zorgt voor vele problemen. Mensen en vooral kinderen worden ziek.
Zieke kinderen kunnen niet naar school, geld voor medicijnen kan men niet besteden aan voedsel.
De voedselvoorziening loopt door de droogte gevaar.
Vele uren zijn vrouwen en kinderen onderweg om water te halen ...
Als aan deze eerste belangrijke levensvoorwaarde, schoon water, is voldaan, kunnen mensen tot ontwikkeling komen!
De Vastenactie vraagt uw bijdragen voor waterpompen, sanitaire voorzieningen en het lokaal opzetten van watercomite's.

Na de maaltijd hoort u hoe schoon water levens van mensen verandert in Afrika!

Aanmelden vóór 19 maart via aanmeldingsformulier in de kerk of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle data

• vr 22 mrt 18:00 - 20:00