Kerkradio

Tweede 40-dagen maaltijd

vr 12 apr 18:00 - 20:00
Ontmoetingskerk
Thema: Marikenhuis en speciaal voor kinderen

Op deze avond is de opbrengst bestemd voor het Marikenhuis en dan speciaal voor kinderen die geraakt zijn door kanker. Dat kan zijn omdat ze zelf kanker hebben of omdat één van hun ouders en/of andere familieleden kanker heeft. Maandelijks wordt er een KidsPowermiddag georganiseerd voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Er zijn creatieve activiteiten, er worden speurtochten georganiseerd. Er wordt geschilderd, gezongen of samen muziek gemaakt. Motto: niks moet, alles mag. Het is iedere keer anders.

Na de maaltijd zijn er mensen van het Marikenhuis om hier over te praten.

Aanmelden vóór 9 april via aanmeldingsformulier in de kerk of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle data

• vr 12 apr 18:00 - 20:00