lichtjes.jpg

In de Ontmoetingskerk worden verschillende kerkdiensten gehouden. De week ziet er gewoonlijk als volgt uit:

Woensdag 9.00 uur - Liturgische viering
Zaterdag 18.30 uur - RK Eucharistieviering of Woord- en Communieviering met koor
Zondag 8.30 uur - RK Eucharistieviering of Woord- en Communieviering met muziekgroep
  9.30 uur - Protestante dienst
  11.00 uur - RK Eucharistieviering of Woord- en Communieviering met koor

Het eerste weekend van de maand (als zaterdag EN zondag beiden in de nieuwe maand vallen) houden we een ONTMOETINGSWEEKEND.
Op zaterdag is er dan om 18.30 uur een Avondviering vol muziek waarbij de koren een grote rol spelen.
Op zondag een Eerste zondag-viering om 10.30 uur waarbij het thema gezocht wordt in verhalen van alle dag die u en mij bezig houden. Ook in deze viering zingt een koor.
Beide vieringen zijn voorbereid door mensen uit de geloofsgemeenschap en een pastor. Zij geven samen de viering vorm en er zijn geen speciale voorgangers.
U bent van harte welkom om zo’n viering mee voor te bereiden. De data van de voorbereidingsbijeenkomsten vindt u in de Agenda Rond vieren.

Alle vieringen (behalve wo en zo 08:30 uur) worden ook via onze internetradio uitgezonden.

Kerk dichterbij

Voor iedereen die niet in staat is om op eigen gelegenheid naar de kerk te komen bestaat de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Bel hiervoor met ons secretariaat.