belijdenisBelijdenis doen heeft een lange traditie in de protestantse kerk, maar is de laatste jaren minder vanzelfsprekend geworden. Nu is dat een individuele keuze. Er zijn veel redenen om belijdenis te gaan doen. Het belangrijkste is dit: je komt uit voor je geloof. Je gaat naar de kerk. Het geloof heeft zeker een betekenis in je leven. Maar nu wil je er verder mee? Je wilt je verantwoordelijkheid nemen. Laten blijken dat je God hebt leren kennen. Je wilt het aan God laten zien én aan de mensen om je heen. Misschien ben je als kind gedoopt? Dan is belijdenis doen het ja-zeggen op de doop, het voortzetten van wat lang geleden al is begonnen.

Ook in de Ontmoetingskerk belijdenis doen? Neem dan contact op met ons secretariaat. Rechtstreeks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.