Allerzielen (RK)

Op 2 november gedenken we de overleden parochianen in een viering waarin de uitvaartgroep voorgaat. De overledenen van het afgelopen jaar worden met name genoemd. Als u uw eigen dierbare genoemd wil hebben kunt u dat kenbaar maken bij het secretariaat als misintentie. Het Gelegenheidskoor verzorgt de muziek.

Eeuwigheidszondag (Prot)

Dat is de laatste zondag van het liturgisch kerkelijk jaar. Er is dan een dienst om 9.30 uur. Dat is altijd eind november. In deze dienst worden de namen genoemd van de wijkgemeenteleden die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Daarnaast heeft ieder de gelegenheid een kaarsje aan te steken voor zijn/haar dierbare.

Traditiegetrouw is er in deze periode een passend kunstwerk en verzorgt de bloemsiergroep een symbolisch bloemstuk in de kerk.