Zomerprogramma

basisfoto zomerprogramma 2021 200De weg van groei en bloei

huwelijkIedereen is welkom om te trouwen in de moderne lichte ruimte van de Ontmoetingskerk. Trouwen jullie op een andere locatie? Het komt vaker voor dat wij meegaan met mensen die als parochiaan, gemeentelid of nog weer op een andere manier een band hebben met onze kerk.
Als oecumenische kerk hebben we ruime ervaring met gemengde huwelijken. Kies je liever voor een katholiek of protestants huwelijk dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Parochie

Als pastors bereiden wij graag met jullie een persoonlijke huwelijksviering voor. Deze voorbereiding bestaat uit een aantal gesprekken over jullie levensverhalen, je visie op geloven en wat het betekent trouw te beloven. En natuurlijk gaat het ook over de inhoud van de viering. Om het huwelijk kerkrechtelijk geldig te sluiten, is er altijd een priester bij de viering betrokken.
De kosten zijn volgens de richtlijnen van het bisdom en bedragen 380 euro. Dit is inclusief de zaalhuur van de Ontmoetingskerk, het zingen van het Gelegenheidskoor (op verzoek) en de trouwkaars.

Wijkgemeente Dukenburg-Lindenholt

Voor een protestants huwelijk kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De dominee bereidt samen met u het huwelijk voor. Deze voorbereiding bestaat uit een aantal gesprekken. Op deze wijze is het voor zowel de dominee als voor u mogelijk hieraan een heel persoonlijke invulling te geven. Kosten voor een huwelijksviering bedragen 475 euro

Voor meer informatie kunt u terecht bij het secretariaat

De Ontmoetingskerk   Meijhorst 7033  •  6537 EP  Nijmegen   024-344 14 46  ( secretariaat )