v-5.jpg

Kerkdiensten in de Ontmoetingskerk, zowel van de protestantse gemeente als van de katholieke parochie, worden via internet uitgezonden. U kunt de uitzending live bekijken op ons YouTube kanaal of beluisteren via de Kerkomroep. Afhankelijk van het aantal uitzendingen zal een uitzending een aantal weken blijven bestaan.

logo videologo radio

Kerkdiensten/Vieringen

• Zaterdag 18.30 uur katholieke viering
  • Zondag 09.30 uur protestantse dienst
  • Zondag 11.00 uur katholieke viering

Het eerste weekend van de maand is er om 10.30 uur een oecumenische Ontmoetingsviering.

Download de app en luister via je tablet of smartphone

Via de Kerkomroep App vindt u alle kerken die gebruik maken van het kijk- en luistersysteem van sIKN. Downloaden voor Android tablet of smartphone op Googleplay, Voor de Apple iPad of iPhone op AppleStore/iTunes.

Testkanaal audio

Test hieronder of de kerkradio werkt.

Kerkradio LIVE