Cantorij Dukenburg is een liturgische zanggroep met 15-20 leden.
Sinds 1994 zingen wij 10 keer per jaar in de protestantse eredienst en in de oecumenische vieringen in de Ontmoetingsweekenden in de Ontmoetingskerk.
De cantorij staat onder leiding van Vivien Moffat.

Repertoire

De cantorij zingt voornamelijk Nederlandstalige kerkmuziek uit het Liedboek. Ook liederen uit Taizé hebben bij ons een plaats gekregen. Daarnaast worden er regelmatig meerstemmige liederen uit de kerkmuziekliteratuur in verschillende talen gezongen.
Wij zingen meestal met orgel- of pianobegeleiding, maar soms ook a capella.

Meer Informatie

Iedereen die graag mee wil zingen, is van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar mannen (tenoren en bassen). Kom vooral eens kijken en luisteren!
De cantorij repeteert iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur in de Ontmoetingskerk. Na afloop van de repetitie drinken we samen koffie.

Meer informatie ontvangen of een keer meezingen met de cantorij? Neem contact op met het secretariaat