Les Etoiles bestaat al 35 jaar in de Ontmoetingskerk. Het koor heeft ongeveer twintig leden Naast het zingen is er bij ons veel ruimte voor leuke  activiteiten waar twee dingen centraal staan: plezier en gezelligheid!

Repertoire

Het koor heeft een uitgebreid repertoire, variërend van allerlei kerkliedjes tot moderne popnummers.

rijsbergen koorkamp lesetoiles2

Meer informatie

Elke drie weken zingen we als jongerenkoor in de Ontmoetingskerk, daarnaast gaan we elk jaar op kamp en doen we mee aan het korenfestival in Rijsbergen  met  een eigen lied. Sander Stoks: "Zelf een lied schrijven is geen verplichting, maar uiteraard wel een leuke optie. Je hebt dan iets unieks, dat (nog) niet door andere koren wordt gezongen en je hebt weer een nieuw lied om aan je repertoire toe te voegen." Tekst van het lied Rechtop onderweg (te beluisteren bij geluidsfragment hieronder)
Repetities zijn op vrijdagavond om 19.45 uur. Na de repetities blijven we vaak nog wat hangen in de jongerenruimte om bij te kletsen.
Meer informatie ontvangen of meedoen met Les Etoiles? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem een kijkje op de website van het jongerenkoor.

Geluidsfragment