Kinderen vanaf groep 4 kunnen lid worden van het Kinderkoor.
We oefenen elke vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur in de kerk. Om de drie weken zingen we in een kerkdienst. Wij zijn er altijd bij wanneer er een gezinsviering is. Soms zingen we in een andere kerk of in een ziekenhuis.

We gaan ieder jaar op kamp met z'n allen. In een weekend in september of oktober gaan we allerlei leuke dingen doen, zoals een spelletjesmiddag, levend stratego, bonte avond enz.
Bij ons koor hoef je géén contributie te betalen. Alleen voor het kamp vragen we een kleine bijdrage.
De dirigent is Miranda Berkelaar en Vincent Cuppen speelt piano. De twee fluitistes heten Esther Cornelissen en Mariëlle Krukkert.
Het koor heeft ook een bestuur. Zij zorgen voor de organisatie van het kamp en de klappers waaruit we zingen.

Repertoire

Naast kerkliedjes zingen we ook niet-kerkliedjes zoals "Kinderen voor Kinderen" en Annie M.G. Schmidt.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meedoen? Je kan altijd contact opnemen met het koor. Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kinderkoorA kinderkoorB kinderkoorC