Joy is een enthousiaste groep van jonge zangeressen. Wij zingen vooral gospel en modern liturgische muziek. Naast de repetities op vrijdagavond komen we ook regelmatig samen voor een borrel of een dagje uit.
Het koor bestaat uit ongeveer twintig zangeressen tussen 25 en 40 jaar. Een keer per maand zingen wij in een protestante of katholieke viering in de Ontmoetingskerk.

joy3

Repertoire

Joy zingt vooral modern liturgische muziek, passende bij een eredienst. Met de komst van een nieuwe dirigent is Joy ook begonnen met het instuderen van een Black Gospelrepetoir. Deze muziek is uitbundiger en wordt meer vanuit de emotie gezongen met veel herhaling. Een bekend voorbeeld is “Oh happy day”.

Geluidsfragmenten

Encourage my soul (traditional)

Adiemus

Gabriella's song

Joy to the world

Meer informatie

Ons koor is altijd op zoek naar nieuwe leden. We repeteren op vrijdagavond van 20.15 tot 22.15 uur. Je kunt zo binnenlopen. Meer informatie ontvangen of meedoen met Joy? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem een kijkje op onze website.