Het Mediorenkoor onder leiding van Rob Engels klinkt als een prachtig vierstemmig geheel.

mediorenkoor

Repertoire

Wij zingen veel liederen van Huub Oosterhuis, op muziek van Antoine Oomen en Tom Löwenthal. Dit zijn poëtische teksten, die meditatief van sfeer zijn. Daarnaast bevat ons uitgebreide repertoire onder meer Engelse en Italiaanse liederen.

Geluidsfragment

Meer informatie

Eens per drie weken zingt het Mediorenkoor in de zondagse viering van 11.00 uur in de Ontmoetingskerk. Wij worden daarbij begeleid door pianist/organist Sander Stoks en door onze dirigent op de viool. Bij speciale vieringen, bijvoorbeeld met Kerstmis en Pasen, zingen we met een klein orkest.
Repetities zijn elke dinsdagavond om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk. Tijdens de repetities besteden we aandacht aan liederen voor een komende viering en aan nieuwe liederen. Tussentijds praten we gezellig bij met koffie en thee.

Meer informatie ontvangen of meedoen met het Mediorenkoor?