De volgende documenten zijn beschikbaar voor wie een ruimte wil huren in de Ontmoetingskerk.

Zaal A

Bevindt zich op de begane grond en biedt ruimte aan 12 personen.

Ingericht voor vergaderingen en verstillende activiteiten zoals meditatie. Een lange wand is geschikt om te exposeren.

Zaal C

Vergaderzaal / kindercrèche op de eerste verdieping.
Geschikt voor 10 personen.

Zaal D

Vergaderzaal op de eerste verdieping.
Ruimte voor 14 personen.

Zaal J

Zaal J, op de eerste verdieping, is in gebruik als jongerenruimte. Bijgenaamd "De Kelder". Niet beschikbaar voor extern verhuur.

Zaal K

Grote kerkzaal met beamer, begane grond. Mogelijkheden voor kunstexposities.

Zaal M

Royale multifunctionele ruimte met piano en beamer. Op de begane grond en geschikt tot 70 personen. In gebruik als expositieruimte. De zaal kijkt uit op de Ontmoetingstuin en wordt momenteel gerenoveerd.

PlayPause
previous arrownext arrow