Beelduitzending

Viering mee- of terug­kijken via ons YouTube kanaal.

Pastoraal ontmoeten

jitsi meetLive: ma-do 10:00-10:30, Digitaal: ma 10.30 uur (klik op plaatje en doe mee).

Zomerprogramma

basisfoto zomerprogramma 2021 200De weg van groei en bloei

Aanmelden vieringen

aanmelden Corana maatregelen en hoe aan te melden voor de vieringen.

Info Coronavirus

corona

Berichtgeving omtrent het Corona­virus en ONLINE vieringen.

Kerkradio & video

kerkomroep

Viering live of uit archief kijken of luisteren.

Bemoediging

bemoediging

Pagina met teksten, tekeningen en foto's ter bemoediging in Coronatijd.

De Ontmoetingskerk is beperkt geopend voor kerkdiensten/vieringen (tot maximaal 30 personen), voor uitgifte voedselbank en bemoedigingsmomenten. Alle vieringen worden ook online uitgezonden.

De Ontmoetingskerk is bereikbaar via 024 - 3441446 of via secretariaat@onmoetingskerk.net

Meer informatie over de Coranamaatregelen en de organisatie vind u op de pagina Info Coronavirus

De Ontmoetingskerk, kloppende hart van Nijmegen-Dukenburg. Open voor iedereen die op zoek is naar zin in het leven. Leven met plezier en zingeving.
We richten ons niet alleen op kerkgangers. Iedereen is welkom om mee te doen. Te delen. Samen leven.

Al eens bij ons binnen geweest? We nodigen u van harte uit om eens binnen te stappen. Voor een viering, een cursus, tentoonstelling of gewoon zo maar op de koffie. Elke woensdag- en vrijdagochtend schenken we koffie en thee voor iedereen die daar zin in heeft in De Aanloop, ons ontmoetingscentrum. Loopt u ook eens binnen? We ontmoeten u graag.

H3E logo pkn