'De Ontmoetingskerk betekent voor mij, als dominee, kerk midden in de wijk en daarmee midden in de samenleving. Dat kun je alleen maar samen doen.'

'Het bijzondere van pastoraal werker zijn vind ik het mogen meeleven met de vreugde en het verdriet van mensen en te ervaren dat we samen een geloofsgemeenschap zijn!'

'Contacten met mensen en reisgenoot mogen zijn op hun zoektocht naar het goddelijke in hun leven, vind ik ongelofelijk boeiend.'

Op 1 juni 2015 ben ik als pastoor benoemd van de parochie Heilige Drie-eenheid, waarvan de Ontmoetingskerk deel uitmaakt.

Na 20 jaar Afrika weer terug in Nederland, werd Albert de Jong gevraagd om deel uit te maken van het team van pastors.

Franciscaan Maarten Lemmers gaat regelmatig voor in de Ontmoetingskerk.

‘Je voelt dat onze Ontmoetingskerk in activiteiten en liturgie mensen iets biedt waar ze zich voor willen inzetten’.

'Wat een geluk om in zo’n gemeenschap een thuis te vinden groter dan je eigen huis’.

Pastores introVlnr: Herwi Rikhof, Hans van der Donk, Jeanne Rens, Norbert Swagemakers, Henk Welling, Paul Menting en Joska van der Meer.

Klik op de foto voor een vergroting