stichtingJJDe stichting Johannes en Jacobus Nijmegen heeft algemeen ten doel de bewoners van de wijk Dukenburg, Nijmegen, te ondersteunen in hun sociale en spirituele behoeften. Het geloof in mensen en de zorg voor de wijk staan daarbij centraal.
Meer specifiek ondersteunt zij de zelfstandigheid en de identiteit van de geloofsgemeenschap Johannes en Jacobus van de Ontmoetingskerk te Nijmegen.

Website van de stichting:  www.johannes-jacobus-nijmegen.nl. Rekeningnr.: NL89 RABO 0149 0977 35

Financieel ondersteunen

Wilt u de stichting financieel ondersteunen, dan kan dat op verschillende manieren:

1. via internetbankieren geeft u zelf een periodieke betaling op; dat kan door onder in het opdrachtscherm van de bank aan te vinken dat dit een periodieke betaling is, waarna u de frequentie kunt invullen.
  2. via een machtiging die u verstrekt aan de stichting; dat kan door daarvoor een machtigingsformulier in te vullen. U kunt dat hier downloaden, invullen en naar de stichting opsturen of als pdf mailen (zie de tab “contact”).
  3. via een acceptgiro, die wij u op aanvraag graag toesturen.

Wilt u maximale belastingaftrek voor giften?

Dat kan door een schenkingsovereenkomst met de stichting aan te gaan. Hierin geeft u aan minimaal 5 jaar een bepaald bedrag te zullen doneren. Uw voordeel is dat de drempel voor de giftenaftrek voor deze donatie niet van toepassing is. U moet hiervoor een overeenkomst invullen, die u hier kunt downloaden, invullen en opsturen naar de stichting, of als pdf naar ons mailen (zie de tab “contact”).

Heeft u vragen, neem contact op met de stichting via de tab “contact” of met het parochiesecretariaat.