De Ontmoetingskerk Nijmegen een open huis met toekomst. Dat is de titel van de toekomstvisie die de parochie Johannes en Jacobus en de wijkgemeente samen hebben ontwikkeld.

De Ontmoetingskerk is een bijzondere plek in Nijmegen-Dukenburg. De jarenlange samenwerking tussen katholieken en protestanten heeft geleid tot een open en bloeiende gemeenschap met een sociale uitstraling. De Ontmoetingskerk is een sterk merk en kan op veel sympathie rekenen in wijk en stad. Maar dat is niet genoeg. Het toekomstplan beschrijft het openen van een nieuwe ruimte voor al degenen in onze wijk die behoefte hebben aan stilte, bezinning, bezieling, viering en ontmoeting of zij nu kerkelijk gebonden zijn of niet.

Lees meer over de hoofdpunten van onze visie.

3-jarenplan 2016 - 2017 - 2018