v-6.jpg

De Ontmoetingskerk is in het rijke bezit van acht koren, elk met hun eigen doelgroep en repertoire. In de vieringen is goed te zien dat elk koor zijn eigen fanclub heeft. Zo is er voor elk wat wils. Ontmoet hier onze koren:

Kinderkoor

Een kerk is niet compleet zonder een Kinderkoor. Vanaf groep 4 kun je je bij hen aansluiten. Zij zingen graag, maar organiseren ook elk jaar een gezellig koorkamp.

Jongerenkoor Les Etoiles

Op het Kinderkoor volgt Les Etoiles, het Jongerenkoor zingt samen met een band en vind gezelligheid nog belangrijker dan zingen. Elke vrijdagavond zijn zij na de repetitie in ‘de kelder’ de vinden.

Koor Joy

Koor Joy is ooit ontstaan uit een vriendengroep die graag verder wilde na het Jongerenkoor. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot een enthousiaste, jonge club. Zij zingen vooral eigentijdse gospel en modern liturgische muziek.

Mediorenkoor

Het Mediorenkoor is een prachtig vierstemmig koor. Hun ambitie ligt hoog en hun repertoire is wat uitdagend.

Cantorij

Protestante erediensten en oecumenische vieringen in Ontmoetingsweekenden worden regelmatig begeleid door de cantorij. Zij zingen met name uit het Liedboek.

Gemengd koor

Het Gemengd koor is een omvangijke groep binnen de Ontmoetingskerk die het heerlijk vind om als koor te zingen. Zij ondersteunen de vieringen iedere twee weken.

Gelegenheidskoor

De vieringen die door de week plaats vinden, zoals uitvaarten, ondersteunt het Gelegenheidskoor.

Gregoriaans koor

Het Gregoriaans koor  houdt de eeuwenoude traditie van Gregoriaanse kerkzang in ere. Dit koor bestaat enkel uit mannen. Zij zingen vooral Latijnse muziek uit de middeleeuwen.

Muziekgroep Aubade

Het rijtje wordt afgesloten door Muziekgroep Aubade.
Een groep muzikanten die afwisselend de zondagochtenddienst van 8.30 uur verzorgen.