k-3.jpg

De Ontmoetingskerk geeft de volgende nieuwsbrieven uit:

Zondagsbrief (wekelijks): informatie voor de wijkgemeente over diensten en activiteiten.

Mededelingenblad (wekelijks): een uitgave van de parochie over katholieke vieringen en (kort) over activiteiten.

Een gezamenlijke Ontmoetingsbrief verschijnt het eerste weekend van de maand wanneer er oecumenische vieringen zijn.
Download hier het meest recente Mededelingenblad

Zinvolle kalender (maandelijks): uitgebreide informatie over activiteiten, met name Vorming & Toerusting.
Download hier de meest recente Zinvolle kalender

kidsoknieuws
(maandelijks): alle activiteiten voor kinderen. Lees hier de laatste KidsOKnieuws
Op de site van MailChimp kan je je inschrijven (subscribe) voor deze nieuwsbrief of vraag aan via secretariaat.

Nieuwsbrief vanuit de besturen: naast bovenstaande periodieke uitgaven verschijnen incidenteel nieuwsbrieven vanuit de besturen. Kijk hiervoor bij de Downloads.

Nieuwsbrief Vluchtelingen: deze wordt verzorgd door de werkgroep Vluchtelingen en Ontmoetingskerk. Abonneren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uitgaven kunt u downloaden via dit artikel.

Schrijf u in en ontvang de betreffende nieuwsbrief op het door u opgegeven e-mailadres.