Parochieblad Ontmoeten
Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de parochie, dan kunt u zich via het secretariaat aanmelden voor een gratis abonnement. Het blad verschijnt 4 keer per jaar en wordt bij u thuis bezorgd.
Redactieadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder de digitale versies van het afgelopen jaar.

ontmoeten 3 ontmoeten 2 ontmoeten 1 ontmoeten 4
Nr. 3 sept-okt-nov 2017
Nr. 2 juni-juli-aug 2017 Nr. 1 mrt-apr-mei 2017 Nr. 4 dec-jan-feb 2016/2017

Over & Weer
Over-en-WeerHet kerkblad van de Protestante Gemeente te Nijmegen wordt één keer per twee maanden uitgegeven en valt automatisch bij u in de bus als u lid bent van de protestante gemeente. Naast info over de Ontmoetingskerk, is hier ook informatie te vinden over de andere protestante kerken in Nijmegen. Op de website van de PKN Nijmegen kunt u de nieuwste Over en Weer inzien en ook door het archief bladeren.

Inspiratieblad
Een verzameling inspirerende teksten voor u samengesteld door Mariejan de Lange. Verschijnt vier keer per jaar, aan het begin van een nieuw seizoen. De digitale versie vindt u onder Reflectie en bezinning.

De Dukenburger
In het maandblad De Dukenburger dat huis aan huis bezorgd wordt in de wijk, schrijft een van de pastors van de Ontmoetingskerk een column.