Zomerprogramma

basisfoto zomerprogramma 2021 200De weg van groei en bloei

Parochieblad Ontmoeten

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de parochie, dan kunt u zich via het secretariaat aanmelden voor een gratis abonnement. Het blad verschijnt 4 keer per jaar en wordt bij u thuis bezorgd.
Redactieadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder de (digitale) versies van het afgelopen jaar. Voor bladen in het archief kijkt u hier.

ontmoeten2021 1 ontmoeten 5 ontmoeten 4 ontmoeten 3
 Nr. 1 apr - jul 2021 Nr. 5 dec - feb 2021 Nr. 4 DIGITAAL sept - nov 2020
Nr. 3 DIGITAAL juli - aug 2020

glossyBij gelegenheid van het 25-jarig jubileum van pastor Joska van der Meer is in oktober 2019 een speciale "Ontmoeten" verschenen.

Deze luxe uitgave telt 56 pagina's in full color. Met onder meer artikelen over ‘Kerk in de wijk’, de betekenis van de Ontmoetingskerk voor veel mensen in de wijk en een persoonlijk interview met Joska. 
Het blad kost € 5,- en is verkrijgbaar bij de koster in de kerk. Leuk voor uzelf of geef hem cadeau.

Triptiek

triptiekHet parochieblad van de parochie Heilige Drie-eenheid kunt u hier downloaden: 
parochie-heiligedrie-eenheid.nl/over-ons/parochiebladen/ 
Het verschijnt een keer per maand.

Over & Weer

Over en WeerHet kerkblad van de Protestantse Gemeente te Nijmegen wordt één keer per twee maanden uitgegeven en valt automatisch bij u in de bus als u lid bent van de protestantse gemeente. Naast info over de Ontmoetingskerk, is hier ook informatie te vinden over de andere protestante kerken in Nijmegen. Op de website van de PKN Nijmegen kunt u de nieuwste Over en Weer inzien en ook door het archief bladeren.

Inspiratieblad

Een verzameling inspirerende teksten voor u samengesteld door Mariejan de Lange. Verschijnt vier keer per jaar, aan het begin van een nieuw seizoen. De digitale versie vindt u onder Reflectie en bezinning.

De Dukenburger

dukenburgerIn het maandblad De Dukenburger dat huis aan huis bezorgd wordt in de wijk (+ digitale versie online), schrijft een van de pastors van de Ontmoetingskerk een column.

De Ontmoetingskerk   Meijhorst 7033  •  6537 EP  Nijmegen   024-344 14 46  ( secretariaat )