geloofsdromenGeloofsdromen rond Kerstmis en Pasen is de titel van een boekje, uitgegeven ter gelegenheid van het 12½ jarig jubileum van Jeanne Rens als pastor in de Ontmoetingskerk (maart 2015).

Het is een selectie van kerst-en paasoverwegingen van Jeanne Rens en haar collega Joska van der Meer. Ook de kunstwerken die de werkgroep KunstZinnig op deze hoogtijdagen in de kerk tentoonstelde zijn in het boekje opgenomen.
Door de toevoeging van een aantal verrassende reacties van mensen uit de geloofsgemeenschap en foto's van markante symbolen van de Ontmoetingskerk bij de overwegingen op Witte Donderdag, is er een stukje geschiedenis van de parochie ter inspiratie van de toekomst vastgelegd.

Het fraai vormgegeven boekje kost € 12,50 en is verkrijgbaar bij het secretariaat.