v-3.jpg

stiltekapelDe kerk is er niet voor zichzelf. Wij hebben ons ten doel gesteld dat de Ontmoetingskerk er is voor iedereen, dus niet alleen voor kerkgangers. We zijn een open kerk die zich inzet voor de wijk. Een kerk in de samenleving, een ontmoetingsplek, een plek vol inspiratie. Maar ook een plek waar ruimte is voor verstilling.
Stilte. Een schaars goed in onze haastige en lawaaierige samenleving. Wij bieden een plek waar u die weldadige stilte kunt vinden. Een plek waar u zomaar even binnen kunt lopen voor een moment voor uzelf, waar aandacht is voor wat mensen in hun dagelijks leven tegenkomen. Een plek van stilte, bezinning, inspiratie en ontmoeting. Daarom organiseren wij een aantal verstillende activiteiten (zie Agenda en Zinvolle Kalender) en hebben wij een stiltekapel waar u rustig kunt zitten en een kaarsje kunt aansteken.

Openingstijden:

maandag      14.00 - 16.00 uur
     dinsdag   10.00 - 12.00 uur
     woensdag   09.00 - 12.00 uur
     vrijdag   11.30 - 12.00 uur
     in het weekend   na de kerkdiensten

U kunt er ook terecht op andere tijden dat de kerk open is en wanneer de activiteiten het toelaten.

Vanuit onze visie waar wij als kerk midden in de samenleving staan, open voor alle gezindten, willen we partners uitnodigen die in of vanuit ons gebouw andere vormen van verstilling kunnen aanbieden als zen, yoga, stiltewandelingen of meditatie. Bent u op zoek naar ruimte? Loop gerust eens binnen. U bent van harte welkom!