Meer dan 600 enthousiaste vrijwilligers zetten zich in voor de Ontmoetingskerk. Zij doen dat met hart en ziel en dat is te zien in de vele en diverse activiteiten die de kerk biedt en de rol die de kerk in de wijk speelt. De vrijwilligers zetten zich bijvoorbeeld in voor de Voedselbank, de Klaaswinkel of de kerkvieringen. Velen doen dit al tientallen jaren en nog steeds met veel toewijding en plezier.

reprogroep Secretariaat

We vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers een plek vinden waar hun talenten tot recht komen. Hebt u zin en tijd om u in te zetten voor de mensen uit onze wijk en onze kerk? Wij helpen u graag verder met het vinden van een leuke en bij u passende taak. Bekijk onze vacatures.

keukendrukte Poetsparel in de kerkzaal