Wist u dat in de Ontmoetingskerk niet alleen kerkelijke vieringen plaatsvinden? Het kerkgebouw wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als distributiecentrum voor de voedselbank, voor theater en vergaderingen en het biedt ruimte aan diverse kunstenaars om hun werk tentoon te stellen. Dit doen we vanuit de visie dat er in de wijk behoefte is aan stilte, bezinning, bezieling, viering en ontmoeting, of dat nu kerkelijk gebonden is of niet. Organiseert u een cursus of bijeenkomst die past binnen deze visie, dan is de Ontmoetingskerk wellicht een geschikte plek voor u.

In verband met de maatregelen CORONAVIRUS is het huren van zalen nu slechts beperkt mogelijk.

Voor meer informatie over het huren van zalen kunt u contact opnemen met:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Accommodaties in beeld (om door te bladeren)

previous arrownext arrow

Beknopte informatie

I.v.m. de 1,5 meter (corona)maatregel zien onze zalen er anders uit dan u gewend bent en is de capaciteit beperkt.

Zaal A bevindt zich op de begane grond en biedt ruimte aan 6 personen. Ingericht voor vergaderingen en verstillende activiteiten zoals meditatie. Een lange wand is geschikt om te exposeren.
Zaal M is een royale multifunctionele ruimte met piano en beamer. Op de begane grond en nu geschikt voor 9-16 personen, afhankelijk van de opstelling. Tevens in gebruik als expositieruimte. De zaal kijkt uit op de Ontmoetingstuin.
Zaal K is de grote kerkzaal met beamer, begane grond. Mogelijkheden voor kunstexposities.
Vergaderzalen op de eerste verdieping:
Zaal D voor 6 personen.
Zaal J Bijgenaamd "De Kelder". 8 personen.