Onderweg van Nijmegen naar Portugal fotografeerde Jetty Antvelink de gekruisigde Christusvoeten en verwonderde zij zich over de verschillende manieren waarop de voeten van Christus aan het kruis genageld zijn.

JettyAntvelink500Haar verontwaardiging over het nooit ophoudend geweld dat mensen elkaar aandoen bracht haar op de titel van dit fotoproject.
Je kunnen laten verassen door voorwerpen, gebeurtenissen in je dagelijks leven, thuis en onderweg. Dit ziet Jetty Antvelink als een vorm van levenskunst. Het betekent voor haar dat verwondering, nieuwsgierigheid, genot of verontwaardiging vaak startpunten zijn van haar beeldend werk. waarin zij als kunstenaar ook anderen probeert te verrassen.
Dit is ook het geval geweest bij de serie foto’s, die zij maakte in het kader van een project  “Zinloos geweld !?”, waarvan de tentoongestelde foto deel uitmaakte. Onderweg van Nijmegen naar Portugal fotografeerde zij de gekruisigde Christusvoeten en verwonderde zij zich over de verschillende manieren waarop de voeten van Christus aan het kruis genageld zijn. Haar verontwaardiging over het nooit ophoudend geweld dat mensen elkaar aandoen  bracht haar op de titel van dit fotoproject.

Van 16 tot 23 april 2011 mochten wij een kunstwerk lenen van Jetty Antvelink. Met Pasen stelde Jannie Benthem een kunstwerk beschikbaar.

De Ontmoetingskerk   Meijhorst 7033  •  6537 EP  Nijmegen   024-344 14 46  ( secretariaat )