Van Allerzielen t/m Eeuwigheids-zondag 2012 mochten we zeven werken van Yola de Lusenet laten zien in de Ontmoetingskerk. De foto's komen onder andere uit de serie 'Natura morte'.

Yola-de-LusenetSinds een jaar of acht maakt de kunstenares foto's van vogels en natuur. Het begon met vogelkijken, het fotograferen kwam later.
Behalve vlugge vogels fotografeert ze stilstaande dingen, zoals landschappen en stillevens.
Eén van de foto's (hier afgebeeld) is van een takje van de echte lampionplant (ook: jodenkers). De kelken zijn door het drogen, geraamtes geworden. De natuur is letterlijk verstild. Maar toch is er nog hoop. Als je goed kijkt zie je de bessen zitten: nieuw leven!