21 maart t/m 21 mei 2015. Deze tentoonstelling werd samengesteld als bijdrage aan het jaarthema Stapstenen.

JeroenHOfficiële opening door burgemeester H. Bruls.

Deelnemers: Frank Biemans, Funs Erens, Jeroen van Herten (werk hiernaat afgebeeld), Eelko van Iersel, Helma Janssen, Wil van Lamoen, Michel Lucas, Geert-Jan van Oostende, Tajddin Özen, Jan Tregot, Kristianne Tummers, Marjo Wiltingh. Tevens exposeren leden van een schildersgroep van Theo Tomassen hun werken in de zalen A en M.

Download hier de flyer

Foto's van de opening (Constance Boogers) waarbij een mooi gemêleerd gezelschap aanwezig was van kunstenaars, kunstliefhebbers en kunstzinnige liefhebbers. Er zijn gevarieerde kunstwerken te zien die, zoals burgemeester Bruls in zijn toespraak aangaf, "uitnodigen tot nadenken en die ons daarbij prikkelen".

• panorama
  • kunst in de kerk