Foto's rondreis Peru. Van 21 september t/m 2 november 2017 in zaal A.

PeruExpositie

Mijn naam is Henk Vanetie en fotografie is mijn passie. Ik fotografeer nu een dikke 10 jaar en ik leer telkens weer wat bij.
Ik probeer foto's te maken die soms echt "out of the box" liggen, ik ga altijd voor die bijzondere foto. Mijn specialiteiten zijn stadsfotografie, natuur en buitenportretten. Sportfotografie en dieren vind ik ook fantastisch om te doen.
Het is en blijft fascinerend om mooie dingen op de gevoelige plaat vast te leggen, terug te kijken op de computer en dan die mooie bijzondere foto tot een mooi eindresultaat te brengen. FANTASTISCH om te doen !! Ik heb nog iets moois bedacht en dat is Fotowandeling Nijmegen met zijn natuurgebieden. Kijk maar eens op www.fotowandelingnijmegen.nl .
De foto's die ter expositie hangen zijn allen gemaakt in Juni/Juli 2017. Wij hebben een rondreis gemaakt door Peru en ik wil via deze expositie laten zien hoe mooi en authentiek Peru nog steeds is en hopelijk ook blijft. Peru het land van de Inca's. Van droge kustwoestijnen aan de Stille Oceaan tot de vochtige regenwouden in het Amazonegebied, met het hoogst bevaarbare meer ter wereld (Titicacameer) tot indrukwekkende bergketens en vulkanen. Peru heeft diversiteit aan landschappen en vele overblijfselen van oude culturen.
In deze expositie vind je daar een kleine impressie van.

 

De Ontmoetingskerk   Meijhorst 7033  •  6537 EP  Nijmegen   024-344 14 46  ( secretariaat )