Kunstwerk te gast in de Ontmoetingskerk van Allerzielen tot Eeuwigheidszondag 2017.

withaar700Kunstwerk van Hilly Withaar met als titel: ‘Out of the Woods’ nr. 3. De werkgroep KunstZINnig vindt het schilderij van Hilly Withaar heel goed passen bij deze tijd van het jaar (Allerzielen tot Eeuwigheidszondag). In november wordt er immers stilgestaan bij de kwetsbaarheid van het leven en gedenken wij onze dierbare overledenen. Het is geen afsluiting, geen terugkijken, maar juist vooruit zien naar een tijd die nog komen gaat. Dit wordt benadrukt door, als je goed naar het schilderij kijkt, de lichtpuntjes die te zien zijn.