Voor activiteiten en reservering van daarbij passende ruimte is goedkeuring nodig van het Ontmoetingsberaad-Sectieraad (OBSR). Dit geldt ook voor sleutelhouders. Groepen groter dan 6 personen kunnen door de 1,5 meter (corona)maatregel alleen terecht in zaal M, J of de kerkzaal. Zaal C is niet in gebruik.
Voor nieuwe aanvragen en wijzigingen is het nu weer mogelijk rechtstreeks via deze website ruimtes te reserveren. De protocollen commissie wordt bij twijfel geraadpleegd.

Alle bezoekers zijn gebonden aan de geldende huisregels (PDF-bestand in nieuw venster) van de Ontmoetingskerk!

Maximaal aantal personen per zaal:

Kerkzaal    30 (i.v.m. aanscherping regels)
    Zaal M    9 (vergaderopstelling met tafels)
    Zaal M    16 (kringopstelling enkel stoelen)
    Zaal A    6
    Zaal D    6
    Zaal J    8 (kringopstelling)

Vul onderstaand formulier in om ruimte aan te vragen voor uw activiteit. Check vooraf de actuele reserveringen. Na versturen verschijnt een mededeling in gekleurde tekst boven in het scherm.
Groen - het formulier is doorgestuurd naar Zaalbeheer die de aanvraag zal behandelen.
Geel - het formulier is naar zaalbeheer doorgestuurd maar te laat. De aanvraag heeft goedkeuring van de koster (tel. 024 344 39 56) nodig.
Rood - het formulier is fout of onvolledig ingevuld en nog niet doorgestuurd. Fout(en) corrigeren en opnieuw proberen.
Bij problemen: neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees ook de voorwaarden.

Aanvraagformulier

Velden waar een * achter staat zijn verplicht in te vullen.

Naam *

E-mailadres *

Telefoon *

Werkgroep * (of kies: Anders/n.v.t. en omschrijf activiteit in vak Opmerkingen)

Sleutelhouders kunnen reserveren op tijden dat er geen koster aanwezig is.

Sleutelhouder?

Nee         Ja

Datum *  Terugkerend patroon ?

Op ma ochtend, ma middag, di middag en wo middag kunnen alleen werkgroepen met sleutelhouder reserveren.

Tijd van * ! Denk aan voorbereidingstijd

Tijd tot *

Aantal personen *   Niet bekend ?

Ruimte voorkeur

A (Stiltezaal)
   M (Grote zaal)
   J (Jongerenruimte)
   K (Kerkzaal)
   C (1e verdieping)
   D (1e verdieping)
   T (Tuin buiten)
   Geen voorkeur

Beamer (zaal M / K)
  Piano / orgel (zaal K)
  Flip-over

Trap bezwaarlijk?

Nee         Ja

Opmerkingen * (verplicht bij Werkgroep Anders/n.v.t.)

Keuzevakje hieronder aanvinken