Vul onderstaand formulier in om ruimte aan te vragen voor uw activiteit. Check vooraf de actuele reserveringen. Na versturen verschijnt een mededeling in gekleurde tekst boven in het scherm.
Groen - het formulier is doorgestuurd naar Zaalbeheer die de aanvraag zal behandelen.
Geel - het formulier is naar zaalbeheer doorgestuurd maar te laat. De aanvraag heeft goedkeuring van de koster (tel. 024 344 39 56) nodig.
Rood - het formulier is fout of onvolledig ingevuld en nog niet doorgestuurd. Fout(en) corrigeren en opnieuw proberen.
Bij problemen: neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees ook de voorwaarden.

Aanvraagformulier

Velden waar een * achter staat zijn verplicht in te vullen.

Naam *

E-mailadres *

Telefoon *

Werkgroep * (of kies: Anders/n.v.t. en omschrijf activiteit in vak Opmerkingen)

Sleutelhouders kunnen reserveren op tijden dat er geen koster aanwezig is.

Sleutelhouder?

Nee         Ja

Datum *  Terugkerend patroon ?

Op ma ochtend, ma middag, di middag, di avond, wo middag en vr avond kunnen alleen werkgroepen met sleutelhouder reserveren.

Tijd van * ! Denk aan voorbereidingstijd

Tijd tot *

Aantal personen *   Niet bekend ?

Ruimte voorkeur

A (Stiltezaal)
   M (Grote zaal)
   J (Jongerenruimte)
   K (Kerkzaal)
   C (1e verdieping)
   D (1e verdieping)
   Geen voorkeur

Beamer (zaal M / K)
  Piano / orgel (zaal K)
  Flip-over

Trap bezwaarlijk?

Nee         Ja

Opmerkingen * (verplicht bij Werkgroep Anders/n.v.t.)

Keuzevakje hieronder aanvinken