Palmzondag
  Sint Maarten na de optocht
  Internationale zondag
  Palmpaasstokken maken

Kid Cat is een protestante activiteit voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

In de maanden oktober/november en in de maanden februari/maart worden elke keer 3 bijeenkomsten gepland. Deze bijeenkomsten worden gehouden in de Ontmoetingskerk.
We eten samen en elke bijeenkomst gaan we aan de slag met een thema. Dat kan doordat we spelletjes doen, gaan knutselen of gewoon met elkaar gaan praten. Kortom, er zijn vele verschillende manieren waarop we naar een thema kunnen kijken.
Je krijgt een berichtje thuis gestuurd en verder liggen er folders in de kerk en kun je hier natuurlijk over lezen op deze site. Hier laten we ook weten wanneer je je weer kunt aanmelden en hoe je dat kunt doen.