Sint Maarten
Ieder jaar rond Sint Maarten (11 november) wordt er een Sint Maartensviering georganiseerd. De viering begint in de kerk met het vertellen van het  verhaal van Sint Maarten die zijn mantel deelde met een bedelaar. Daarna is er een grote lampionnentocht door de buurt, waarbij onderweg liedjes gezongen worden bij de seniorenflats van de Meiberg. Ter afsluiting is er voor iedereen chocolademelk en wat lekkers. Kom je dit jaar ook eens meedoen?
sintmaarten
gpstocht GPS-tochtLijkt je het ook zo leuk om eens met je kinderen (4-9 jaar) en de gps op een ontspannen manier met belangrijke vragen bezig te zijn? Download dan onze David en Goliath route.​
Er zijn meer activiteiten voor kinderen, zoals de dienst met veel kinderen in de Stevenskerk, Nieuwjaarszegen, Palmpasenoptocht en de openluchtviering. Hou de nieuwsbrief KidsOKnieuws in de gaten en raadpleeg de Activiteitenkalender. kidsexpress