Spelletjes op kerkplein
  Palmzondag
  Sint Maarten na de optocht
  Eerste communie

In de viering van 9.30 uur is er kindernevendienst voor kinderen van 3-11 jaar. We starten gezamenlijk in de kerk. Al snel nemen we een lichtje mee, aangestoken aan de Paaskaars en zoeken onze eigen ruimte op.
In de kindernevendienst staat een bijbelverhaal centraal. Na het verhaal vertellen we elkaar wat we ervan vinden en volgt er een verwerking. Dit kan zijn een tekening, knutsel of spel.
Met advent en de 40-dagen tijd volgen we een project wat ons leidt naar kerst of Pasen. Voorafgaande aan de kindernevendienst is er dan een korte projectvverbeelding in de kerkdienst. Met palmpasen is er een optocht in de kerk.
Wanneer de kinderen 11 jaar zijn en naar groep 8 gaan, kunnen zij naar de tienerdienst. In een feestelijke overstapdienst neemt de kindernevendienst afscheid van hen.
Met oecumenische diensten is de kindernevendienst tijdens de ontmoetingsviering