Dopen
  Kleuterviering
  Vredesduiven
  Palmpaasstokken maken

De kinderverteldiensten zijn bedoeld voor kinderen om de lezing behorend bij de katholieke viering van die zondag op hun eigen niveau te beluisteren en te verwerken, aansluitend aan de eigen ervaring en beleving.
Kinderen van 6 tot 12 jaar gaan na het openingswoord van de viering onder begeleiding naar een aparte ruimte. Hier steken ze een kaars aan, zingen een lied, vervolgens wordt een bijbelverhaal voorgelezen in een duidelijke en eenvoudige vorm. De kijkbijbel wordt regelmatig gebruikt. Verder is er de beschikking over andere boeken speciaal voor deze leeftijd. Na het voorlezen wordt er over het verhaal gesproken met de kinderen. Daarna is er een leuke knutselopdracht en/ of kleurplaat passend bij het verhaal. Tijdens de "vredeswens" gaan de kinderen terug naar de kerkzaal beneden.
Kinderverteldiensten zijn er elke zondag tijdens de viering van 11.00 uur (behalve tijdens een gezinsviering of wanneer het Gregoriaans koor zingt). Als het Gregoriaans koor zingt is in de kerkzaal een tafel ingericht voor de kinderen, waar zij kunnen tekenen.