Beertjes

De Kleuterviering is een speelse manier van kerkzijn voor de allerjongsten, kinderen tot ca. 6 jaar. De vieringen bieden de mogelijkheid om als ouders en kleuters samen geloof te beleven en te vieren.

We steken samen kaarsjes aan, zingen liedjes, kleuren in een werkboek, luisteren naar een verhaal en spelen het na. De kleuters krijgen ieder een prachtig eigen werkboek. Hierin worden o.a. data, de verhalen van de zes thema’s, Kerstverhaal, Paasverhaal en bijbehorende kleurplaten gepubliceerd, naast uitleg voor ouders/verzorgers, de vaste structuur en liedjes. Leuk voor de kleuters (en evt. ter voorbereiding) thuis. Wij vragen éénmalig een geringe bijdrage  van 2 euro.

kv4 kv3 kv2 kv1

Kijk in het Vieringenrooster wanneer de Kleutervieringen plaatsvinden.