v-2.jpg

Vanuit de wijkgemeente

Omzien naar elkaar en zorg hebben voor elkaar, dat is de intentie van waaruit de dominee, ouderlingen, pastoraatsgroep, vrouwendienst het pastoraat verzorgen. Ieder doet dit op zijn/haar eigen wijze, maar altijd vanuit deze intentie.
Een luisterend oor, geestelijke ondersteuning, meedenken over levensvragen, meeleven in crisismomenten en rouw, maar ook bij momenten van blijdschap. Wie behoefte heeft aan een gesprek kan dat altijd melden.

Woont u in Dukenburg/Lindenholt of Hatert en u wilt bezoek vanuit de wijkgemeente dan kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met ds. Johan Dorst (024 366 12 30). U kunt ook contact opnemen met het secretariaat van de Ontmoetingskerk. Het secretariaat is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur. Telefoon 024 - 344 14 46. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanuit de parochie

Wilt u wel eens praten over vragen die u bezig houden? Zoals zorgen over het ouder worden, eenzaamheid, kinderen, geloof, verlies? Of wilt u vanuit de kerk de communie gebracht krijgen?
Dan kunt u een beroep doen op de huisbezoekgroep van de parochie. Leden van deze groep bezoeken mensen in Dukenburg waaronder bewoners van de Meijberg, de Wollewei, de Horizon, de Vlechting, de Dageraad, het Woonwagencentrum Teersdijk. Ons bezoek houdt in dat we gesprekspartner willen zijn bij uw persoonlijke vragen.
Verder verzorgt de huisbezoekgroep speciale vieringen zoals een Mariaviering in de maanden mei en oktober en de gezamenlijke ziekenzalving in oktober.

Voor huisbezoek kunt u zich aanmelden bij pastor Jeanne Rens.