Klaasmarkt 2020 gaat niet door

Vanwege de Coronacrisis heeft de werkgroep besloten om de Klaasmarkt dit jaar niet door te laten gaan. We onderzoeken nog of we als alternatief via een online site spullen kunnen verkopen.

Dit gebeurt nu al op marktplaats: www.marktplaats.nl

Henk Beeke.

Elk jaar is er in november in en rond de Ontmoetingskerk een groots opgezette markt van goede, gebruikte artikelen en nieuwe spullen. Dit is een gezamenlijke actie van de Parochie en de Protestantse Wijkgemeente waar meer dan 100 vrijwilligers aan meewerken. De opbrengst komt ten goede aan de Parochie en de Wijkgemeente.

Kijk hieronder of in de AGENDA voor de datum en waar en wanneer er spullen voor de markt worden ingezameld.

a2015 klaas2 c2015

Ophalen: natuurlijk komen wij graag bij mensen langs om te kijken wat van onze gading is bij een verhuizing of wanneer er een woning ontruimd wordt.

U kunt u dit melden op 06-21487110. Even wachten en u kunt uw aanbod en telefoonnummer op de voicemail inspreken. Een medewerker neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zijn gestopt met het innemen van grote meubels zoals wandkasten, bedden, etc. Naar dergelijke goederen is nauwelijks of geen vraag.